fbpx
FRI FRAGT I DANMARK & HURTIG LEVERING

Salgs- og leveringsbetingelser

Leveringstid:

Hos Smykketrends gør vi alt for, at din ordre kan komme hurtigst muligt frem til dig. Vi behandler altid din ordre indenfor 1-2 hverdage.
Er det smykke du har bestilt ikke på lager, kan der dog gå 4-5 hverdage før levering er fremme ved dig.
Enkelte smykkebrands kan have længere leveringstid.
Vi tager forbehold for forsinkelse fra fragtleverandør og Smykketrends kan ikke drages til ansvar herfor.
Er din ordre en haste forsendelse eller lignende, så kontakt os endelig – vi vil med det samme kunne svare dig på, om vi sender smykkerne samme dag eller derefter.
Levering til Sverige, Tyskland og England vil leveringstiden til pakkeshop være op til 12 dage.

Fragtomkostninger:

Hos Smykketrends handler du fragtfrit, når du handler for kr. 200,- eller derover, med mindre andet udtrykkeligt fremgår. Fri fragt gælder KUN adresser i Danmark, dog ikke Grønland & Færøerne uden særskilt aftale herom. Der tillægges fragt på kr. 41,25 inklusiv moms på pakker afsendt til Sverige, Tyskland og England.

Fragtomkostning ved returnering:

Kontakt os altid som det første såfremt du ønsker at returnere en varer. Du kan altid komme i kontakt med os – se fanen kontakt.

Hvis du ønsker at returnere et smykke betaler du selv for returfragten, men det er nemt og ligetil:

 1. Send smykket i den smykkeæske, du modtog det i.
 2. Læg denne i en boblekuvert og send varen retur som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og dette fjerner dermed enhver tvivl om hvorvidt varen er blevet udleveret til Smykketrends.
 3. Vedlæg købers fulde navn, følgeseddel eller web-ordrenr.
 4. Husk at skriv om det skal krediteres eller om det drejer sig om en reklamation.

NB: Pengene tilbageføres automatisk til det betalingskort der er brugt ved køb af ordren eller via bankoverførsel.

Obs.: En vare byttes KUN, hvis varen er ubrugt og i original æske. Det samme gør sig gældende såfremt der er tale om en returnering.

Priser og betalingsmuligheder:

Alle priser er opgivet i Danske Kroner (DKK) og er inklusive dansk moms på 25%.

I webshoppen kan du betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • VISA
 • Mastercard
 • Maestro
 • Forbrugsforeningen

Betalingen gennemføres via Epay A/S (udbyder af betalingsgateway) og NETS (kortindløser). Betalingen foregår over SSL-krypteret forbindelse og PCI-certificerede servermiljøer. Kortdata kan aldrig ses eller findes af andre end dig som kunde og NETS som kortindløser. Betalingssystemet lever selvfølgelig op til alle gældende standarder og lovgivninger. Betaling for varekøb på webshoppen trækkes først, når varen er afsendt.

Juridisk ejer:

Webshoppen Smykketrends.dk drives og ejes af HM Trade. Se mere under fanen kontakt.

Reklamation – 2 år jf. købeloven:

Ved ombytning, returnering eller reklamationer bedes du, som udgangspunkt, altid kontakte os – se fanen kontakt.

Handlen på webshoppen Smykketrends.dk er naturligvis omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Købeloven giver dig i en periode på 2 år efter købet ret til at få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen skal naturligvis være berettiget, og fejl og mangler må ikke være opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Sådan handler du hos Smykketrends:

Webshoppen har altid åbent, og du kan handle, når du ønsker. Når du har bestilt, modtager du altid, efter kort tid, en kvittering for modtagelse af din bestilling pr. email. Kvitteringen skal kun opfattes som en besked om, at vi har modtaget din bestilling. Når vi går i gang med at behandle din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen er en bekræftelse på, at du og Smykketrends har indgået en bindende købsaftale.

Indkommende ordrer behandles indenfor få hverdage. Når din ordre er færdigbehandlet og pakket, vil du pr. email modtage en bekræftelse på, at ordren er færdigbehandlet. Din faktura vil være vedhæftet i emailen. Herefter overlades pakken til vores forsendelsespartnere og du kan forvente, at modtage varerne 1-3 døgn herefter.
Ved alle handler tager Smykketrends forbehold for prisfejl, tastefejl, udsolgte eller udgåede varer, mistanke om svindel samt force majeure. Hvis ét af de nævnte forhold gør sig gældende, forbeholder vi os retten til helt eller delvist at annullere en handel. Skulle noget opstå i forbindelse med din ordre, vil vi selvfølgelig kontakte dig hurtigst muligt med henblik på en løsning.

Ombytning og returnering af varer:

Ved ombytning, returnering eller reklamationer bedes du som udgangspunkt altid om at kontakte os – se fanen kontakt.

Hvis du ønsker at returnere et smykke betaler du selv for returfragten, men det er nemt og ligetil.

 1. Send smykket i den smykkeæske, du modtog det i.
 2. Læg denne i en boblekuvert og send varen retur som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og dette fjerner dermed enhver tvivl om hvorvidt varen er blevet udleveret til Smykketrends.
 3. Vedlæg købers fulde navn, følgeseddel eller web-ordrenr.
 4. Husk at skriv om det skal krediteres eller om det drejer sig om en reklamation.

NB: Pengene tilbageføres automatisk til det betalingskort der er brugt ved køb af ordren eller via bankoverførsel, når varen er Smykketrends i hænde og vurderes “ikke ibrugtaget”.

Ved returnering pga. fortrudt køb eller ombytning bedes du sende smykket retur til os.
Når vi har modtaget din retursag, så refunderer vi pengene med det samme på det betalingskort, der har købt smykket.
Ønsker du at ombytte bedes du lægge en ny ordre på smykket.

Ved reklamation skal du sørge for at beskrive så præcist og detaljeret som muligt, hvad der er galt med smykket.
Du bedes vedlægge denne information, samt dit ordrenummer i returforsendelsen.

Obs.: En vare byttes KUN, hvis varen er ubrugt og i original æske. Det samme gør sig gældende såfremt der er tale om en returnering.

Fortrydelsesret: 14 dage

Alle handler i webshoppen er omfattet af 14 dages fortrydelsesret. Op til 14 dage efter modtagelse af dine varer, kan du meddele os, at du fortryder dit køb og derefter returnere varerne til os. Hvis fristen udløber på en lørdag, søndag eller helligdag forlænges fristen til efterfølgende hverdag.

Skal du returnere noget til os p.g.a. fortrydelsesret, så skal det sendes til vores postadresse, se den under fanen kontakt.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage/afhente din pakke fra Smykketrends.