fbpx
FRI FRAGT I DANMARK & HURTIG LEVERING

Vores kunders mening er vigtig

Smykketrends har valgt at integrere Trustpilot på shoppen. Trustpilot er et online uvildigt redskab, hvor kunder kan vurdere og “rate” virksomheden i forhold til deres totale oplevelse. Det kan være parametre som oplevelsen af shoppen, leveringstid og funktionalitet.

Det er vigtigt for os, at høre vores kunders mening om vores webshop. Vi bruger konstant tid og ressourcer på at udvikle på webshoppen, så vores kunder får den bedst mulige oplevelse. At vi mener, at shoppen er brugervenlig, spændende og til “at gå til” er forsåvidt ligegyldig, hvis ikke vores kunder oplever det samme. Vi bruger kundernes feed-back konstruktivt til at udvikle shoppen og derfor er både ris & ros velkomment, udtaler Henrik Marinussen som er en del af Smykketrends teamet.

Hvis du har konstruktiv feed-back til shoppen eller har gode råd, så er du meget velkommen!

Share this postSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *