Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/smykketrends.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 646
Smykketrends fejrer 1 års fødselsdag - Smykketrends
FRI FRAGT I DANMARK & HURTIG LEVERING

Smykketrends fejrer 1 års fødselsdag

Den 20. november 2018 gik vi i luften med Smykketrends og det skal fejres. Vi tilbyder derfor 40% på alle Dyrberg/Kern smykker i perioden d. 7. november – 23. november. Fødselsdagstilbuddet er naturligvis inklusiv FRI FRAGT.

Anvend rabatkuponkoden TILLYKKE i kurven/når du betaler.

Tilbuddet gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

Mange fødselsdagshilsner fra Smykketrends

Kom direkte til Dyrberg/Kern smykkerne hér.

Share this postSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *