fbpx
FRI FRAGT I DANMARK & HURTIG LEVERING

Vind gavekort – værdi kr. 1.500,-.

Som en del af markedsføringen af smykketrends.dk, har webshoppen valgt at udlodde et gavekort på kr. 1.500,- til læsere af “hus og have” avisen. Avisen, som husstandsomdeles til mere end 800.000 villaer i Danmark, er om føje tid i din postkasse. Hold derfor øje med avisen som indeholder spændende artikler og inspiration, for den kommende hus & have- sæson. For at deltage i lodtrækningen om gavekortet, er alt du skal gøre, at tilmelde dig nyhedsbrevet på www.husoghavebladet.dk som er online-udgaven af avisen.

Udklip fra onlineversionen af hus og havebladet, sd. 3.

“Vi glæder os til at se rigtig mange deltagere i konkurrencen om gavekortet. Vores webshop, www.Smykketrends.dk, har været online siden efteråret 2018 og vi har haft en forrygende start og er blevet taget godt i mod – det kan vi slet ikke klage over”, fortæller Henrik Marinussen, som er en del af teamet bag webshoppen.
“Som nystartet webshop er kunsten at blive kendt og udbredt sideløbende med, at vi yder en 1. klasses kundeservice og har en elegant og tilgængelig shop. Udover at vi er at finde på Facebook, Instagram og Google mv., så synes vi, at det kunne være interessant, at være med i den populære avis og vores bidrag til læserne er en konkurrence om at vinde kr. 1.500,- til et gavekort til Smykketrends.dk 
Som et ekstra krydderi er vi rigtig glade for, at avisen har valgt at reklamere for os og konkurrencen lige ved siden af skønne Lene Beier som vi alle i teamet kender fra Landmand søger kærlighed & Beier bygger på TV2 Fri. Bestemt ikke dårligt, tilføjer han.”

Webshoppen Smykketrends er en samling af smykker til kvinder fra danske smykkedesignere.
“Vi har valgt at samle danske smykkebrands på en nem og overskuelig måde i shoppen, så besøgende får det bedst mulige udgangspunkt for valg af smykke(r). Hvor vidt valget falder på fx smykker fra Dyrberg/Kern eller Izabel Camille er kundens eget valg. Med webshoppen er vi et alternativ til de fysiske butikker, hvor kunden – på hvilket tidspunkt af døgnet – kan lade sig inspirere af vores stigende udvalg af brands fra danske smykkedesignere. Kombinationen af et godt overblik, kvalitetssmykker, konkurrencedygtige priser, fri fragt uanset ordrestørrelse gør, at vi mener, at have et solidt grundlag for en webshop nu og i fremtiden”, slutter han.

Share this postSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *