fbpx
FRI FRAGT I DANMARK & HURTIG LEVERING

Give Away konkurrence

Fra tid til anden vælger Smykketrends, at opslå konkurrencer hér på siden, via nyhedsbreve og på de sociale medier. Netop nu har Smykketrends skudt en Give Away konkurrence i gang, hvor alle kunder og følgere har muligheden for, at vinde et smukt sæt øreringe fra Enamel Copenhagen til en værdi af kr. 500,-. Konkurrencen løber t.o.m. 9. marts 2020.

Det er altid spændende at lancere en konkurrence, hvor vores kunder og potentielle kunder har mulighed for, at vinde et lækkert smykke, fortæller Henrik Marinussen som er en del af teamet hos Smykketrends. Vores konkurrencer og give away er en rigtig god måde at interagere og aktivere vores brugere på shoppen og på de sociale medier, tilføjer han. Vi har kørt konkurrencer siden vi lancerede Smykketrends og det er bestemt noget vi fortsætter med. Det hele skal ikke kun handle om at sælge, vi vil også gerne give engang imellem til vores trofaste følgere og gøre en heldig vinder i godt humør, slutter han.

Har man fået lyst til at deltage, så kan det ske via Smykketrends Facebook- og Instagram profil eller man skriver sig op til nyhedsbrevet hér på shoppen.
God fornøjelse og held & lykke.

Share this post
  , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *