fbpx
FRI FRAGT I DANMARK & HURTIG LEVERING

TOP 10 over de smukkeste halskæder

Vi vil giver dig, vores top10 over de smukkeste halskæder, som udelukkede er fra danske smykke designere.

Danske smykkedesignere kan noget helt særligt og kan designe smykker for enhver smag, stil og anledning. Vores nordisk stil er perfekt og ligesom interessen for nordiske møbeldesignere, så er der også øjne på nordiske smykkedesignere.

Nu hvor julefester og nytårsaften står for døren, men langt fra bliver det samme på grund af covid-19, så synes vi hos Smykketrends, at det er endnu mere vigtigt, at få hyggen ind i stuerne i Danmark og stadig huske, at klæde og pynte sig pænt op. Ikke mindst huske dem, man ikke ser i juletiden eller måske sidder ensomt hjemme. De vil blive glad for en smuk halskæde. Derfor kommer vi med vores bud i dette indlæg, hvilke 10 halskæder, det vil skabe glæde.

Halskæde med oliven blad – Pearl Rain

Olivia halskæden består af 3 små klare zirconia sten på et olivenblad, der gør smykket smukt. Kæden symboliserer frihed og troen på sig selv.

Halskæden er i sterlingsølv 925 og 18 karat gulbelagt, med justerbar kæde.

Denne halskæde kan fint tages på i juletiden, men er også yndig til en t-shirts og jeans. Kæden favner bredt både i forhold til tøjstil, hverdagstøj og anledninger og kan bæres af alle alder fra unge til ældre.

Dagmarkors halskæde – Pilgrim

https://smykketrends.dk/shop/pilgrim/halskaeder-pilgrim/smuk-og-klassisk-halskaede-med-soelvbelagt-dagmarkors/

Den fineste halskæde, som giver et feminint look og en halskæde, som er god til at matche med andre kæder. Kæden er et moderigtigt look. Kæde er meget populær at give i advents-, jule-, barnedåb-, konfirmationsgave, men også som en gave til sig selv. Man behøver ikke at være religiøs for at bære halskæden. Kædens oprindelse er religion, som vi ikke bør glemme. I denne triste Corona tid vil denne fine halskæde, med det kristne budskab om næstekærlighed, passe godt om enhver hals – kærlighed til vores næste og nærmeste. Når nærhver ikke er muligt, så betyder et smukt budskab via en gave alverden og kan blive et eviggyldigt symbol! Danmarks nationalsmykke!

Dagmarkors halskæden føres både i sølv- og guld belagt og med justerbar kæde.

Fjerhalskæde- Enamel Copenhagen.

En smuk kæde som består af to sammensatte fjer, med smukke Cubic Zirconia i midten af hver fjer. De funklende hvide zirkoner giver halskæden et meget eksklusivt udtryk og gør, at halskæden egner sig både til hverdag og anledninger. Halskæden er så fin og enkel, at man både kan have en kjole til den eller et par afslappede jeans og en t-shirts. Halskæden vil også være super flot at kombinere med en pæn hvid skjorte, for at dress-up! Kort sagt; en super flot halskæde, der skaber glæde.

Fjerhalskæden er justerbar og i sterlingsølv med 18 karat forgyldning.

Mønt halskæde – Pearl Rain.

Man kan ikke komme udenom årets store hit; mønt halskæden!

Amira mønt halskæden er sammensat af forskellige mønter, der giver et skønt spil i halskæden. Hvis du ikke er den lykkelig ejer af halskæden endnu, så vil det være et rigtig godt ønske på din ønskeliste. Mønt halskæden er kommet for at blive! Bær kæden alene eller lav dit eget mix sammen med andre fine kæder. Amira mønt halskæden har et strejf af et stilsikkert power-look og vi forstår godt kædens popularitet. Mønt halskæden bliver det store hit under juletræet i år!

Halskæden er i sterlingsølv 925 og 18 karat guldbelagt med justerbar kæde.

Halskæde med stor krystal vedhæng – Dyrberg/Kern.

https://smykketrends.dk/shop/dyrberg-kern/halskaeder/venitia-ss-crystal-halskaede-med-draabeformet-vedhaeng/

Denne halskæde giver et voluminøst look, uden kæden bliver for tung at se på eller at bære. Kender du én som mest er til smykker der kan ses, men stadig er feminine i et og samme, så er denne krystal kæde, det perfekte valg. Denne kæde vil også være flot til Nytårsaften, hvor der gerne må være lidt ekstra power på smykkerne. Halskæden vil også være super flot til en sort kjole eller hverdagstøj med v-hals. Er du stilbevidst og elsker smykker med et moderne twist? Så er denne halskæde vær at se nærmere på! Krystalhalskæden fås både i sølv og guld belagt og er med justerbar kæde.

Ferskvandshalskæde – RAW Jewelry

https://smykketrends.dk/shop/raw-jewelry/halskaede-raw-jewelry/else-halskaede/

Er du ligesom os i Smykketrends vild med ferskvandsperler, så er Else halskæden lige dig. Kæden er i guldbelagt sterlingsølv med forskellige slags ferskvandsperler. Den sidder rigtig flot om halsen og de forskellige fine ferskvandsperler giver et ekstra blikfang. Else halskæden vil være flot til et look, hvor kæden er det fremtrædende. Diskret og nedtonet tøjstil, så kæden får lov til at være i fokus og vise de fine ferskvandsperle dejtaljer. Halskæden kan sagtens mixes med andre halskæder for et flot, moderne look og den passer perfekt til alle lejligheder; hverdage som festlige begivenheder. 

Til Else halskæden er der også et sødt matchende armbånd.

Kløverhalskæde – Enamel Copenhagen.

https://smykketrends.dk/shop/enamel-copenhagen/halskaeder-enamel-copenhagen/soed-18-karat-forgyldt-halskaede-med-kloever-vedhaeng/

Her er en halskæde, hvor den lille dejtalje gør den store forskel; nemlig firekløveret. Kløveret kan vække glade minder, til de gange, hvor man har været heldig at finde et firekløver i naturen. Kløverhalskæden er i et tidsløst design. Halskæden er med en sød petit firekløver vedhæng, der betyder held. En sød gave til en du holder af, eller måske til dig selv. Kæden er i sterlingsølv og 18 karat guldbelagt med justerbar kæde. Denne søde halskæde kan du bære til hverdag og mixe den med flere kæder, hvis du skal pifte dit outfit op. Til kløverhalskæden er der et matchede armbånd.

Livets træ halskæde – Pilgrim

https://smykketrends.dk/shop/pilgrim/halskaeder-pilgrim/soelvbelagt-livets-trae-halskaede/

Her er endnu en halskæde med en smukt symbolsk betydning. Livets træ betyder, at du ikke alene, men er dybt forbundet med verden omkring dig. Et symbol på familie og forbindelse til dine forældre. … Et symbol på din opvækst i generationer. I denne tid er halskæden et godt budskab, nu hvor vi må stå sammen, hver for sig, for at passe på dem vi har kær.

Halskæden er ”2 i 1” kæde, hvor der er en fin kort kæde og en lange kæde med Livets træ vedhænget. Kæden er justerbar. Halskæden er feminin og karakterfuld og føres både i sølv- og guld belagt.

SALTUNA halskæde – Pearl Rain

Halskæden er inspireret af smukke Bornholm som er Østersøens perle. Et strejf af ferie med sol, hav og sand. Vi kan ikke komme uden om, at Bornholm er skøn. Den elegante Saltuna halskæde har en sandblæst overflade som er kunstnerisk formet som en halv østers med en fin lille hvid ferskvandsperle. Halssmykket er i sterlingsølv og 18 karat forgyldt med justerbar kæde. Har du stærke fædrelandsfølelser og elsker idyllisk design, så er Saltuna halskæde lige dig. Der findes matchede ørestikker til kæden. Med denne kæde vil et helt klassisk look være godt – lad kæden være midtpunktet for dit outfit; eks. sorte jeans eller business bukser og hvid skjorte og et par klassiske stiletter. Ved festlige lejligheder vil en mørkeblå eller en sort kjole med guld stilletter være flot til Saltuna halskæden.

Pinky Stars halskæde – RAW jewelry.

Er du glad for stjerner eller kender én der er det, så er Pinky Stars den perfekte gave. Det er en rigtig sød halskæde. Vedhænget er formet som en mønt med en stjerne. I midten af stjernen er der små fine pink zirconia. Mønten har en hamret tekstur, så den giver en flot effekt i lyset. Halskæden er fantastisk til at mixe med andre halskæder, for et flot og moderne look. Pinky Stars føres både i sølv og guld belagt og der er matchede øreringe til, hvis du er til sæt. Denne kæde er genial som hverdagsbrug, men du kan sagtens bruge den i et mere festligt lag, En pink kjole vil være super flot til halskæden eller en sød pink top. Til vinter vil en fin pink strik være oplagt. 

Tak fordi du læste med!

Vi håber, at vores blogindlæg har givet dig ny inspiration til valg af smykker og vi håber, at du har nydt at læse med. Pas godt på dig selv og andre. Husk at ved valg af smykker, er det kun dig selv der sætterne grænserne.

Mange hilsner fra Team Smykketrends// Søs

Share this postSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *